Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, intrebat despre faptul ca a fost huiduit la inaugurarea Campusului Teologic "Nicolae Ivan" din Cluj, ca "fiecare face ce stie si ce poate", spunand ca nu a mai vazut pana acum fluieraturi in fata unei biserici.

Intrebat cum comenteaza faptul ca a fost huiduit de mai multe persoane care se opun proiectului minier de la Rosia Montana si exploatarii gazelor de sist, premierul a spus: "In niciun fel. Fiecare face ce stie si ce poate, insa recunosc ca nu am mai vazut pana acum huiduieli si fluieraturi in fata unei biserici, dar fiecare cu treaba lui".

Totodata, potrivit MEDIAFAX, Ponta a mai spus, la iesirea din Facultatea de Teologie din Cluj, ca "ideea de a huidui un mitropolit la intrarea intr-un lacas de cult tine foarte mult de educatie".

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, vineri, la inaugurarea Campusului Teologic "Nicolae Ivan" din Cluj-Napoca, de mai multe persoane care se opun proiectului minier de la Rosia Montana si exploatarii gazelor de sist si care au strigat "Jos Ponta", "Demisia" si "Rusine!".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.