Premierul Victor Ponta le-a spus, miercuri seara, unor copii din Mioveni, judetul Arges, unde a participat la inaugurarea unui centru cultural-educativ, ca este obisnuit sa discute "cu persoane chiar mai dificile decat Mos Craciun", el spunand ca asteapta de la acesta "un buget".

Prezent, miercuri seara, la Mioveni, unde a participat la inaugurarea unui centru cultural-educativ in care isi vor desfasura activitatea cluburile copiilor, premierul Victor Ponta le-a spus unor copii care i-au cerut sa-i transmita lui Mos Craciun ca ei au fost cuminti, ca ii va spune Mosului numai lucruri frumoase despre ei, transmite MEDIAFAX.

"Sunt obisnuit sa spun lucruri frumoase si sa discut cu persoane chiar mai dificile decat Mos Craciun", le-a spus Ponta copiilor.

La inaugurarea centrului de la Mioveni premierul a afirmat ca asteapta de la Mos Craciun sa ii aduca "un buget", pentru ca romanii sa simta ca incepe un an mai bun.

"O sa-mi ziceti ca am ajuns asa de superstitios sa astept de la Mos Craciun, dar de la cine altcineva sa astept?", a adaugat premierul.

Victor Ponta a participat, miercuri seara, in orasul Mioveni, la inaugurarea unui centru cultural-educativ in care se vor desfasura activitati extrascolare. Construirea centrului cultural educativ din orasul Mioveni a inceput in urma cu aproximativ doi ani, primaria din localitate investind, din fonduri de la bugetul local, aproximativ 1,8 milioane de euro in acest centru, potrivit declaratiilor reprezentantilor Primariei Mioveni.

Cladirea este compusa dintr-o sala de conferinte, o sala de spectacole cu 176 de locuri, o sala de proiectii, birouri si sali pentru desfasurarea cursurilor la care participa copiii inscrisi la Cluburile Elevilor din Mioveni.

In aceasta cladire se vor desfasura cercuri educative - teatru, dans modern si popular, cultura si civilizatie engleza, desen si arhitectura, sah, muzica, fanfara, sculptura in lemn, initiere in arta traditionala - modelaj in lut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.