Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca delegatia FMI nu va veni in Romania decat dupa promulgarea proiectului de buget pe 2014, aratand ca Guvernul nu va adresa o invitatie in acest sens pana la data promulgarii.

"Delegatia FMI nu va veni in Romania pana nu avem buget. Nu exista o data fixa a delegatiei. Delegatia FMI si a Comisiei Europene vine la invitatia Guvernului si noi nu vom adresa nicio invitatie decat dupa ce avem buget si incepem executia bugetului, pentru ca altfel nu avem ce discuta", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a adaugat ca reprezentantii FMI nu sunt la dispozitia "hachitelor" unui om politic din Romania, ca sa stea pe drum toata ziua intre Washington si Bucuresti, si ca, in lipsa unui buget promulgat, acestia nu ar avea ce sa evalueze de fapt.

"Au fost o data aici, au batut palma, ne-am inteles, am semnat. Deci nu vin acum, nu sunt la dispozitia hachitelor unui om poitic din Romania, toata ziua-s pe drum de la Washington la Bucuresti. Deci nu vor fi la Bucuresti, nu va fi misiune de evaluare decat dupa ce avem buget si dupa ce incepem implementarea masurilor fiscale si bugetare, pentru ca altfel nu au ce sa evalueze", a spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.