Camera Deputatilor si Senatul au adoptat, marti, in mai putin de o ora, toate cele 52 de articolele ale proiectului de buget pe 2014, neacceptand niciun nou amendament, parlamentarii urmand sa ia in discutie anexele bugetului.

Deputatul PDL Gheorghe Ialomitianu a fost singurul care a sustinut mai multe amendamente, dar acestea au fost respinse prin vot de parlamentari.

POtrivit MEDIAFAX, deputatul PDL Andreea Paul i-a solicitat, in timpul dezbaterilor, presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, care conduce sedinta de plen, sa numere corect voturile asupra articolelor bugetului, reclamand ca in sala sunt prezenti doar 100 de parlamentari ai puterii. "Nu aveti aceasta atributie, nu ma confundati cu o colega de a dumneavoastra. Dumneavoastra ati numarat cum ati numarat si la guvernare", i-a replicat Zgonea.

Deputatii si senatorii au aprobat doar propunerile facute de comisiile de buget, finante.

Unul dintre articolele introduse de comisii prevede ca in bugetul Societatii Romane de Radiodifuziune la capitolul Cultura este cuprinsa si suma de 1.200 mii lei pentru finantarea activitatii postului "Radio Chisinau", precum si pentru amenajarea spatiilor de productie si emisie ale acestui post de radio.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.