Premierul Victor Ponta l-a felicitat, luni, in debutul sedintei BPN al PSD, pe ministrul Apararii, Mircea Dusa, pentru organizarea paradei militare din Bucuresti, prilejuita de sarbatorirea Zilei Nationale.

"Vreau sa multumesc tuturor celor care, in Bucuresti sau in restul tarii, incep sigur cu ministrul Dusa. Felicitari pentru organizarea de la Bucuresti! Dar, din informatiile pe care le am, in toata tara a fost un moment intr-adevar deosebit. Incepem sa avem din nou incredere ca Romania nu-i chiar asa, ultima din coada, si ca putem sa fim mandri de tara si sa avem incredere pentru viitor", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Piata Arcului de Triumf a fost animata, duminica, de Ziua Nationala, de o fastuoasa parada militara la care au asistat mii de persoane, multe dintre acestea, deopotriva demnitari si oameni obisnuiti, venind impreuna cu copiii lor, care s-au aratat cei mai incantati de spectacol.

La parada de Ziua Nationala au defilat peste 2.000 de militari romani, dar si, in premiera, peste o suta de militari din Franta, Polonia, Turcia si SUA. Pe sub Arcul de Triumf au trecut si peste 200 de vehicule militare, iar 35 de aeronave au survolat piata.

Presedintele Traian Basescu a asistat la eveniment alaturi de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, in vreme ce, la cativa metri, premierul Victor Ponta si presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, l-au "flancat" pe principele Nicolae, reprezentant al Casei Regale la parada.

Acelasi grup a fost preferat si de ministrul Apararii, Mircea Dusa, de liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, de vicepremierul Gabriel Oprea si presedintele PC, Daniel Constantin.

Singurul moment in care Traian Basescu si Victor Ponta s-au intalnit a fost, la finalul depunerii de coroane in numele Guvernului, cand premierul s-a indreptat spre presedintele Republicii Moldova si a dat mana cu acesta si cu presedintele Romaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.