Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, in debutul sedintei BPN a PSD, ca va prezenta, marti, grupurilor reunite, impreuna cu ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, si cu ministrul pentru Marile Proiecte, Dan Sova, strategia de dezvoltare a retelei de autostrazi 2014-2018.

"Maine (marti, n.r.) voi face in cadrul grupurilor parlamentare reunite, impreuna cu doamna ministru Manescu si cu domnul ministru Sova, o prezentare vizavi de strategia de dezvoltare a retelei de autostrazi 2014-2018, exact unde avem bani, unde suntem avansati, cum vor arata lucrurile incepand chiar din ianuarie anul viitor", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a declarat, duminica, la Iasi, ca Moldova va fi legata atat cu Transilvania, prin autostrada Iasi-Targu Mures, cat si cu centrul tarii, prin autostrada Bacau-Brasov, ambele lucrari urmand sa inceapa, cel mai probabil, in anul 2015.

Presedintele Traian Basescu a declarat saptamana trecuta ca va returna Parlamentului proiectul bugetului de stat pe 2014 daca nu se va renunta la cresterea accizei la combustil, propusa de Guvern.

"Daca nu se renunta la cresterea accizei la combustibil voi trimite inapoi bugetul de stat la Parlament", a spus Basescu, intr-o declaratie de presa, invocand si posibilitatea de a ataca legea bugetului la Curtea Constitutionala.

"O spun in mod categoric, daca nu se renunta la cresterea accizei, voi trimite inapoi bugetul de stat, iar apoi il voi ataca si la CC", a spus presedintele Traian Basescu, precizand ca este vorba de un "avertisment".

Ministrul Dezvoltarii, Liviu Dragnea, a declarat, recent, la emisiunea "Dupa 20 de ani" de la ProTV, ca acciza la combustibil este destinata proiectelor pentru autostrazi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.