Presedintele Senatului, Crin Antonescu, va face, in perioada 4-5 decembrie, o vizita oficiala in Republica Moldova, la invitatia omologului sau, Igor Corman, presedintele Parlamentului moldovean.

Biroul Permanent al Senatului a aprobat, miercuri, mai multe deplasari ale senatorilor in afara tarii, una dintre ele fiind a presedintelui Senatului, Crin Antonescu, in Republica Moldova.

Potrivit MEDIAFAX, Antonescu va fi insotit de senatorul Florin Constantinescu, copresedinte al comisiei comune pentru integrare europeana dintre Parlamentul Romaniei si Parlamentul Republicii Moldova, dar si de Dan Mihalache, secretar general adjunct al Senatului.

Programul vizitei cuprinde intrevederi cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu premierul moldovean, Iurie Leanca, si cu reprezentanti ai Executivului de la Chisinau.

Potrivit memorandumului intern depus la Biroul Permanent al Senatului, Parlamentul Republicii Moldova va acoperi cheltuielile de cazare pentru delegatia Romaniei care va efectua vizita oficiala.

In memorandum se mai precizeaza ca, din bugetul Senatului, vor fi platite transportul delegatiei romane, asigurarea medicala, diurna, precum si oferirea de cadouri simbolice in valoare de maximum 3000 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.