Vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, marti, ca Mihai Razvan Ungureanu "vorbeste foarte mult fara finalitate", referindu-se la apelul acestuia fata de fortele de dreapta pentru constitutirea unui bloc al unitatii nationale.

"Razvan Ungureanu vorbeste foarte mult, in rest constructii, proiecte nu vad. Vorbeste foarte mult fara finalitate", a spus Cezar Preda despre Mihai Razvan Ungureanu, transmite MEDIAFAX.

Presedintele FC, Mihai-Razvan Ungureanu, a trimis o invitatie reprezentantilor partidelor de centru-dreapta la o dezbatere comuna pe tema reunificarii dreptei, el propunand constituirea in randul opozitiei a unui Bloc al Unitatii Nationale.

Intr-un comunicat transmis marti de FC, Mihai-Razvan Ungureanu declara ca a lansat un nou apel catre toate formatiunile de dreapta. "Am trimis o scrisoare presedintilor PDL, PMP, PNTCD, IRL si PER si i-am invitat la o discutie in care sa hotaram daca mai este sau nu posibila unitatea de actiune a fortelor politice de centru-dreapta incepand cu luna ianuarie a anului 2014", mentioneaza el.

Potrivit sursei citate, presedintele FC a trimis luni o invitatie reprezentantilor partidelor de centru-dreapta, la o dezbatere comuna pe tema reunificarii dreptei din Romania.

"Propun ca aceasta intalnire sa aiba loc cat mai curand. Impartasesc ingrijorarea mea cu colegii mei din celelalte partide politice de dreapta", spune Ungureanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.