Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, marti, ca premierul Victor Ponta intentioneaza sa infiinteze un departament pentru politici strategice care sa includa profesionistii de top din guvern, dar si persoane din zona privata.

"Salut decizia premierului Romaniei, Victor Ponta, care incearca sa infiinteze un departament pentru politici strategice care sa includa profesionistii de top din guvern (…), cei mai buni functionari din aceasta tara, care au calitatile profesionale si patriotismul necesar pentru a se angaja intr-un proiect atat de indraznet", a precizat Mircea Geoana, la Forumul economic si comercial China - Europa Centrala si de Est, transmite MEDIAFAX.

Din acest departament ar urma sa faca parte si profesionisti din sectorul privat: consultanta, banci si avocati, a mentionat Geoana.

Potrivit senatorului PSD, acest departament va fi un partener pentru companiile straine interesate sa investeasca in Romania.

"Asta inseamna «smart government», care stie ca este greu sa faci ceva fara guvern, dar care stie, totodata, ca fara sectorul privat si fara profesionistii sai este foarte dificil sa guvernezi singur si sa progresezi", a explicat Mircea Geoana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.