CSAT va discuta, marti, propunerile de buget ale institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale, informeaza Presedintia.

"O sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, condusa de presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, va avea loc marti, 26 noiembrie a.c., incepand cu ora 15.00, la Palatul Cotroceni. Pe ordinea de zi a sedintei CSAT se afla propunerile de buget ale institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale. Pe timpul sedintei vor fi abordate si alte subiecte de interes pentru securitatea nationala", se arata intr-un comunicat al Presedintiei remis, luni seara, agentiei MEDIAFAX.

Presedintele indeplineste functia de presedinte al CSAT, iar primul-ministru pe cea de vicepresedinte al Consiliului.

Membrii Consiliului Suprem de Aparare a Tarii sunt: ministrul apararii nationale, ministrul de interne, ministrul afacerilor externe, ministrul justitiei, ministrul industriei si resurselor, ministrul finantelor publice, directorul Serviciului Roman de Informatii, directorul Serviciului de Informatii Externe, seful Statului Major General si consilierul prezidential pentru securitate nationala.

Secretarul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii este numit de Presedintele Romaniei si are rang de consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.