Vicepremierul Liviu Dragnea i-a transmis, vineri, presedintelui Traian Basescu, care a afirmat ca va retrimite Parlamentului Legea bugetului pe 2014 daca va fi adoptata cu fondurile initiale alocate MDRAP, ca acest minister finanteaza acum mii de obiective initiate de PDL, care "a vandut iluzii".

"Am auzit de aceasta afirmatie (a lui Traian Basescu, n.r.). Noi discutam de finantarea, prin acest minister pe care il conduc deocamdata, a cateva mii de obiective de investitii initiate in anii trecuti de un partid care numeste PDL, de o guvernare PDL, un partid vanzator de iluzii, care a deschis mii de santiere in Romania, un partid de la care eu am inteles ca nu a fost interesat sa si finalizeze acele lucrari si sa produca dezvoltare locala, ci a vrut sa vanda iluzii", i-a transmis Dragnea lui Basescu, potrivit MEDIAFAX.

El a sustinut ca in campaniile electorale din trecut, de cate ori ministrii PDL megeau prin tara promiteau niste investitii care ar fi fost incepute si lasate asa.

"Si cand mai mergeau pe acolo, iar mai incepeau niste investitii. Acest un miliard si 300 de milioane - care este o suma mica - in completare la ceea ce a fost si anul trecut, dar administrati mult mai bine si cu simt gospodaresc si pe baza unei strategii adevarate, nu pe baza unei risipiri haotice a banilor in tara, ne vor ajuta sa finalizam peste 2000 de obiective in Romania", a spus Dragnea.

"Daca Legea bugetului va fi retrimisa de cineva care nu vrea sa se dezvolte Romania, o sa fiu curios sa vad si chestia asta", a adaugat Dragnea.

El a mai sustinut ca, spre deosebire de guvernele PDL pe care "le-a mosit si le-a sustinut Basescu", cand banii au fost alocati aproape numai pe criterii politice, incepand cu 2013 si continuand cu 2014 banii au fost si vor fi alocati pe criterii de dezvoltare.

"Voi prezenta in foarte scurt timp lista obiectivelor de investitii care au fost finantate si care vor fi finantate in perioada urmatoare si avand intr-o coloana culoarea politica a primarilor. Principalul criteriu pe care banii au fost alocati si vor fi alocati reprezinta stadiul fizic al lucrarilor, indiferent de culoarea politica a primarilor", a spus Dragnea.

El a aratat ca abordarea presedintelui Basescu, care considera ca finantarea acestor obiective va ajuta PSD in 2014, care este an electoral, este una gresita.

Citeste si:
Liviu Dragnea a postat o nouă rețetă. Internauții, glume pe seama...
Liviu Dragnea a postat o nouă...

"E o abordare gresita din partea presedintelui. Cel putin la acest minister nu a fost utilizat criteriul politic, nici in ce priveste finantarea din bugetul de stat, nici finantarea din programe europene", a mai spus Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.