Prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul declara ca ministrii Nita, Gerea si Grapini trebuie sa-si dea demisia deoarece in bugetul Ministerului Economiei cheltuielile cu personalul ministerial, bunurile si serviciile sunt mai mari decat cele pentru promovarea exporturilor, turismului, sprijinirea IMM.

Paul a sustinut ca, astfel, cei trei ministri au ramas, practic, fara obiectul muncii.

"Gerea, Nita si Grapini trebuie sa-si dea demisia, deoarece aparatul birocratic al Ministerului Economiei cheltuie mai mult decat aloca pentru promovarea exporturilor, turismului, sprijinirea IMM-urilor si stimularea competitivitatii", a afirmat, la o conferinta de presa, Andreea Paul, potrivit MEDIAFAX.

Paul a mai spus ca este "rusinos" faptul ca, in proiectul de buget, cheltuielile pentru promovarea exporturilor, turismului, sprijinirea IMM si stimularea competitivitatii se ridica la 83,7 milioane de lei, iar cele pentru personalul ministerial la 86,6 milioane de lei, la care se adauga cheltuielile cu bunuri si servicii de 38 milioane de lei.

"Bugetul USL pe anul 2014 indica taierea finantarilor tocmai de la acele programe care genereaza locuri de munca, stimuleaza investitiile, care dau o sansa tinerilor antreprenori si conduc la formarea uni clase de mijloc solide", a mai spus Paul, adaugand ca bugetul este "anti-exporturi, anti-turism, anti-dezvoltare, anti-IMM, are birocratie si nu are strategii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.