Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca nici el, nici liderii grupurilor parlamentare liberale nu au avut inca o discutie cu premierul Victor Ponta despre constituirea unei comisii de ancheta pe "cazul Calarasi", subiectul putand fi discutat in prima reuniune USL.

Liderul PNL a fost intrebat daca a avut o discutie cu Victor Ponta legata de constituirea comisiei de ancheta la nivelul Camerei Deputatilor si Senatului in "cazul Calarasi".

"Nu am avut inca nici eu, nici liderii grupurilor parlamentare o discutie cu domnul Victor Ponta legata de constituirea acestei comisii parlamentare de ancheta. Acest subiect ar putea fi discutat in prima reuniune a USL. Singura discutie pe care am avut-o cu primul ministru a fost legata de comisia CEC din comisia de buget-finante, cu care am fost de acord si asupra careia s-a convenit", a declarat Antonescu, pentru MEDIAFAX.

Anterior, intrebat de "Gandul" daca a fost sunat de premier marti si a discutat despre subiectul comisiei, Antonescu a raspuns: "nu", fara a face alte comentarii.

PNL este de acord cu infiintarea unei comisii de ancheta in ceea ce priveste retrocedarile agricole din judetul Calarasi, a anuntat, marti, premierul Victor Ponta, dupa ce a avut o discutie telefonica, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, cu presedintele Senatului, Crin Antonescu.

Premierul afirmase anterior ca a discutat cu liderii grupurilor parlamentare pentru infiintarea unei comisii de ancheta in "cazul Calarasi", deoarece comisia de la Senat are o alta misiune, respectiv analiza activitatii CEC Bank.

"Mi-au spus liderii de grup PSD, si de la PNL, si de la PC ca lucreaza la formarea unei comisii comune. (...) Liderii de grup vor sa propuna o comisie a Camerei Deputatilor si Senatului care sa ancheteze activitatea tuturor acelor persoane angajate in institutiile publice legata de afacerea de la Calarasi", a spus Ponta.

Citeste si: Scutaru: Pana in prezent nu exista un acord al PNL pe comisia Calarasi


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.