Deputatul PSD Mihai Sturzu sustine, in replica la acuzatiile europarlamentarului Elena Basescu, ca nu are vreun contract cu TVR si spune ca "EBA sta prost nu numai cu limba romana, ci si cu adevarul, minte cu o nerusinare demna de numele pe care il poarta".

"Am observat astazi ca doamna. EBA sta prost nu numai cu limba romana, ci si cu adevarul. Minte cu o nerusinare demna de numele pe care il poarta si de partidul din care face parte", sustine Sturzu, facand referire la faptul ca acesta ar primi de la TVR 140.000 de euro.

El precizeaza faptul ca nu are o emisiune la TVR, insa fostii sai colegi trupa Hi-Q "prezinta emsiunea «in tara Minunilor», la TVR 2, in fiecare joi seara".

Europarlamentarul PDL Elena Basescu acuza TVR ca a renuntat, in numele austeritatii, la transmiterea meciurilor de fotbal ale echipei nationale, dar are fonduri suficiente pentru "cantaretii PSD", ea mentionand ca deputatul Mihai Sturzu va fi platit cu 140.000 de euro pentru a realiza o emisiune.

"Toata lumea stie ca TVR se afla intr-un impas financiar ingrozitor sub inalt patronajul lui Claudiu Saftoiu. Se fac disponibilizari si se renunta la emisiuni consacrate care aduceau un minimum de rating: totul in sprijinul ideii de a «repune pe picioare» televiziunea publica. in numele austeritatii televizuale, s-a renuntat chiar si la transmiterea meciurilor de fotbal ale echipei nationale", noteaza, pe blog, Elena Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.