Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca strategia lui Crin Antonescu este profund gresita si ca doreste ca liderul PNL "sa iasa din spirala confruntarii si sa trateze Partidul Conservator cu respectul cuvenit unui partener".

"Este regretabil ca se incearca acumularea de capital politic prin declaratii indreptate impotriva partenerilor din USL. in calitate de presedinte al Partidului Conservator consider ca singura solutie certa de crestere politica pentru USL sau pentru lideri ai USL este focalizarea pe agenda cetateanului si pe obiectivele asumate de USL in plan guvernamental", afirma Daniel Constantin, intr-o declaratie remisa, luni, agentiei MEDIAFAX.

El isi exprima convingerea ca strategia lui Crin Antonescu este "profund gresita": "Cred cu tarie ca strategia domnului Antonescu e profund gresita".

Constantin se refera si la relatia sa cu Victor Ponta.

"Exista o relatie foarte buna intre mine si primul ministru, pentru ca Victor Ponta a inteles importanta agriculturii romanesti si a oferit constant sprijin pentru atingerea obiectivelor asumate prin programul de guvernare la capitolul agricultura. (...) Personal imi doresc ca domnul Antonescu sa iasa din spirala confruntarii si sa trateze Partidul Conservator cu respectul cuvenit unui partener care a sprijinit permanent si fara ezitari obiectivele asumate de USL", mai precizeaza Daniel Constantin.

Razboi in USL. Antonescu: Relatia cu Partidul Conservator nu mai exista


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.