Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca propunerea sa de excludere din partid a senatorului Sorin Rosca Stanescu a fost aprobata, urmand ca decizia sa fie validata in Delegatia Permanenta a PNL.

"A fost dezbatuta si supusa votului solicitarea mea de excludere a senatorului Sorin Rosca Stanescu si BPN, prin vot secret, a adoptat aceasta propunere. Ea va fi inaintata Delegatiei Permanente, parlamentarii partidului sunt exclusi in ultima faza de Delegatia Permanenta, dar numai la propunerea BPN", a declarat Antonescu, la finalul sedintei BPN a PNL, transmite MEDIAFAX.

El a precizat ca Delegatia Permanenta va fi convocata "cat de curand".

Liderul PNL a confirmat faptul ca au fost colegi din conducerea partidului care au fost impotriva excluderii, pledand pentru o sanctiune blanda.

"Am ramas convins de argumentele mele, dar bineinteles ca au fost colegi care au considerat ca nu s-ar impune o decizie precum cea pe care am propus-o. Oamenii...milosi", a sustinut Antonescu.

El a reiterat faptul ca falsul este inacceptabil pentru PNL.

Conducerea PNL a decis luni, in sedinta BPN, excluderea din partid a senatorului Sorin Rosca Stanescu dupa ce presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat aceasta propunere, in urma acuzelor publice adresate de acesta presedintelui Traian Basescu, au declarat anterior surse din PNL.

Conform Statutului PNL, decizia de excludere adoptata de Biroului Politic National urmeaza sa fie supusa votului Delegatiei Permanente a PNL.
Impotriva excluderii s-au inregistrat cinci voturi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.