Liderul PSD, Victor Ponta afirma ca alegerea ca presedinte al tarii a lui Crin Antonescu depinde in primul rand de capacitatea acestuia de a obtine voturi si a atentionat ca este posibil ca liderii locali PSD sa nu se mai implice in sustinerea lui daca Antonescu va continua sa vorbeasca de rau PSD, scrie MEDIAFAX.

Intrebat la Antena 3 daca Antonescu nu va avea probleme in a fi ales presedinte daca liderii locali ai PSD "ridica piciorul de pe pedala de acceleratie" anul viitor si nu se implica in campania pentru alegerile prezidentiale, Ponta a raspuns: "Daca Crin va continua sa vorbeasca de rau de PSD, probabil ca se va intampla lucrul asta. Eu sper ca nu o faca".

El a mai afirmat ca Antonescu, daca vrea sa devina presedintele tuturor romanilor, trebuie sa "vorbeasca frumos" cu toti si sa vada exact ce doresc simpatizantii PSD, ca si cei ai UDMR, PNL, PPDD sau altor partide ori cei care nu sustin niciun partid.

"Vreau un presedinte care sa-i reprezinte pe toti. Sigur, in primul rand pe pesedisti, ca eu sunt presedintele PSD", a adaugat Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.