Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, vineri, referitor la proiectul Rosia Montana, ca "este anapoda ca primul ministrul sa alerge singur si un alt coleg de coalitie tot timpul sa-l incurce" si a precizat ca este "un cerc vicios, ca la Spitalul 9: unii incarca, altii descarca".

Vanghelie le-a spus reprezentantilor PSD, la "Atelierul pentru munca si relatia cu sindicatele", ca nu a inteles de ce s-a vorbit despre Rosia Montana ca ar fi o problema, aratand ca, daca este un proiect bun, viabil pentru Romania, trebuie prezentat ca bun, iar daca nu, trebuie retras.

"Domnule, nu am inteles, nu stiu daca dumneavoastra ati inteles, s-a vorbit de Rosia Montana ca si cum ar fi o problema. Unii spun: domnule rezolva problema locurilor de munca, presedintele spune: domnule nu se rezolva problema locurilor de munca decat in plan local. Pe fond nu e problema locurilor de munca, ci anvergura la care intram cu acesta companie si afacerea in sine", a spus Vanghelie, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca Traian Basescu a spus ca tara are nevoie de o independenta energetica, dar ca nu se pronunta acum pentru ca societatea se imparte.

"De ce sa lasam societatea sa se imparta si de ce sa nu explicam tuturor romanilor si sa facem un referendum?", a adaugat liderul PSD.

"Este anapoda ca primul ministru sa alerge singur si un alt coleg din coalitie tot timpul sa-l incurce", a mai spus Vanghelie.

Ulterior, el le-a declarat ziaristilor ca este un cerc vicios in privinta acestor proiecte de anvergura, cum este cel de la Rosia Montana.

"Pana la urma, nu putem sa alergam toti asa, sa ne facem pur si simplu de ras. Noi trebuie sa stabilim daca e un proiect bun, viabil pentru Romania pentru urmatorii 10-20 de ani, cu argumente trebuie prezentat ca bun. Nu merge ca noi sa spunem una, premierul sa spuna una si altii sa spuna: nu vreau sau nu pot. Pur si simplu, daca nu este bun, trebuie sa-l retragem si la revedere", a aratat Vanghelie.

"Dupa cum vedeti, suntem intr-o incurcatura, intr-un cerc vicios, ca la Spitalul 9: unii incarca, altii descarca", a adaugat Vanghelie.

Citeste si:
Claudiu Năsui face dezvăluiri șocante despre 9 membri PNL
Năsui, dezvăluiri șocante...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.