Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, le-a spus, vineri, reprezentantilor PSD, la atelierul pentru relatia cu sindicatele, ca Ministerul Muncii ar trebui sa fie la PSD si ca Dan Mircea Popescu ar fi unul dintre cei care trebuie sa conduca acest minister.

"Eu il respect pe Dan Mircea Popescu, este in continuare omul care ar trebui sa conduca Ministerul Muncii. Cred ca PSD trebuie sa preia aceasta problema. Nu se poate sa faci social democratie fara sa conduci acest minister, nu se poate", a afirmat Vanghelie, potrivit MEDIAFAX.

El a mai spus ca este nevoie de ministri pregatiti, aratand ca in Italia si Spania se ajunge in functia de ministru la 60 de ani. "Daca nu ai o pregatire, nu ai cum sa conduci un minister, ca se va numi el ministru al Marilor proiecte", a aratat Vanghelie.

Edilul a precizat ziaristilor ca propunerea ca PSD sa conduca Ministerul Muncii este o opinie personala.

"Este o opinie personala, de principiu si sindicatele si toata lumea poarta aceasta discutie: sunteti social democrati ar trebui sa va ocupati ca sa ne raportam la dumneavoastra ca social-democrati. (…) Este o chestie naturala", a afirmat Vanghelie.

El a aratat ca nu vorbeste despre schimbarea actualului ministru al Muncii, Mariana Campeanu, ci de un principiu - ca Ministerul Muncii sa se regaseasca in zona social-democrata.

Vanghelie a mai spus ca sunt multi oameni din PSD care ar putea prelua acest minister, printre care Dan Mircea Popescu sau Alexandru Atanasiu, fosti ministr ai Muncii.

Marian Vanghelie a facut aceste afirmatii, dupa ce la Atelierul PSD privind relatia cu sindicatele, presedintele Cartel Alfa Emil Hossu le-a spus participantilor ca este surprinzazor si "o chestiune complet anormala" ca PSD a lasat din mana cel mai important minister, Ministerul Muncii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.