Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat, miercuri, ca presedintele Traian Basescu nu are legitimitate sa comenteze masurile economice ale Guvernului, de vreme ce in perioada guvernarii PDL seful statului a sustinut masuri care au dus la inchiderea a mii de firme mici si mijlocii.

Pocora a fost intrebata care este pozitia PNL fata de criticile formulate de Traian Basescu in privinta masurilor economice anuntate, care ar urma sa afecteze economia si mediul privat anul viitor.

"Daca cineva sta sa-l mai asculte pe Traian Basescu atunci cand vorbeste despre mediul de afaceri, despre dezvoltarea mediului de afaceri in Romania, cred ca e o pierdere de vreme. Cu totii am fost martori in guvernarea lui Traian Basescu, in urma cu cativa ani, cand a venit si ne-a vorbit despre un nou acord cu FMI, cu totii am fost prezenti in Romania lui Traian Basescu atunci cand a majorat TVA, cu totii am fost prezenti aici cand Traian Basescu vorbea despre promovarea unor initiative ale Guvernului Boc prin care erau inchise mii de firme mici si mijlocii, prin urmare Traian Basescu nu are niciun fel de legitimitate sa vorbeasca pe acest subiect", a declarat Pocora, potrivit MEDIAFAX.

Purtatorul de cuvant al PNL a apreciat ca pentru prima oara, in cadrul negocierilor cu FMI, Guvernul reuseste sa-si impuna si din punctele si angajamentele sale in fata Fondului.

"Subliniez aici faptul ca s-a pastrat cota unica, faptul ca iata, am reusit sa obtinem un angajament ferm cu FMI pentru scaderea CAS din a doua jumatate a anului viitor, iata ca se poate sa discuti cu FMI si de pe alte pozitii, nu asa cum ne-a obisnuit Traian Basescu si gasca lui", a mai precizat purtatorul de cuvant al PNL.

Citeste si: Basescu: Crearea de taxe noi care sa hraneasca sistemul bugetar, o greseala


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.