PNL nu va ramane la guvernare daca nivelul cotei unice de impozitare va fi majorat pentru anul viitor, a declarat ministrul Finantelor, vicepremierul liberal Daniel Chitoiu.

Intrebat de presa daca PNL va mai ramane la guvernare daca anul viitor, din orice motiv, va fi majorata cota unica, Chitoiu a raspuns scurt : "Nu".

Potrivit MEDIAFAX, liderii USL au vorbit la finalul ultimei sedinte a Uniunii despre varianta reducerii TVA si cresterii cotei unice in contextul discutiilor legate de constructia bugetara pentru anul 2014.

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi, ca el este cel care i-a cerut ministrului de Finante diferite scenarii pentru cresterea incasarilor la buget, discutate in USL, deoarece este mai usor sa se ceara la TV scaderi de taxe si bani "mai ales cand ai campanie electorala si nicio responsabilitate".

El a precizat ca nu va majora cota unica de impozitare, dar ca i-a cerut ministrului de Finante diferite scenarii pentru cresterea incasarilor la buget, discutate in USL, si ca asteapta concluzii din partea acestuia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.