Senatorul PSD de Giurgiu Niculae Badalau s-a prezentat luni la DNA pentru a-i fi aduse la cunostinta invinuirile in dosarul de evaziune fiscala, el declarand ca este nevinovat, ca are constiinta impacata si ca isi va da demisia daca se va cere ridicarea imunitatii sale.

Niculae Badalau a declarat luni, la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie, ca a venit pentru a vedea despre ce este vorba in legatura cu acuzatiile ce i s-ar aduce in dosarul de evaziune fiscala.

Potrivit MEDIAFAX, senatorul a spus ca are foarte multe cunostinte si prieteni in randul oamenilor de afaceri straini si romani, fiind in politica de 23 de ani. Badalau a precizat ca este cunoscut de foarte multa lume, inainte de a fi senator fiind deputat.

El a mentionat isi va da demisia daca se va solicita ridicarea imunitatii sale parlamentare.

Senatorul PSD de Giurgiu Niculae Badalau este vizat in dosarul de evaziune fiscala in care sunt cercetate peste 50 de persoane, intre care si angajati ai Ministerului de Finante, potrivit unor surse judiciare.

Citeste si: Senatorul PSD Niculae Badalau si procurorul Angela Nicolae, in dosarul de evaziune


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.