Sedinta de miercuri a Senatului, in care urmau sa fie dezbatute aproape 50 de initiative legislative si proiecte de lege, printre care si un proiect de modificare a Legii privind organizarea judiciara, prioritate legislativa a Guvernului, a fost suspendata din lipsa de cvorum.

Senatorii decisesera anterior sa lucreze in plen si in ziua de miercuri, avand in vedere numarul mare de proiecte de acte normative care trebuie sa fie dezbatute si votate, transmite MEDIAFAX.

Dupa apelul nominal, presedintele de sedinta, vicepresedintele Nicolae Moga (PSD), a constatat ca in sala se aflau numai 75 de senatori, insuficient pentru ca Senatul sa lucreze in plen.

Moga a afirmat ca, atat timp cat el prezideaza lucrarile Senatului, nu accepta "tertipuri".

"Am inteles ca este aglomeratie in trafic, multe am inteles, dar eu va spun ca, atat timp cat o sa fiu presedintele de sedinta, nu accept sa nu fie cvorum sau alte tertipuri, motiv pentru care suspend sedinta de astazi din lipsa de cvorum. (...) Domnul coleg Rosca Stanescu, care a propus sedinta de astazi, nu este prezent. Nici data trecuta nu a fost, nici de data asta", a mai spus Nicolae Moga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.