Premierul Victor Ponta a fost solicitat, vineri, sa comenteze declaratia presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, potrivit careia guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, ar fi un candidat cu foarte multe sanse la prezidentiale, el raspunzand: "Ar fi, dar nu candideaza".

"Ar fi, dar nu candideaza. Toti cei care nu candidam avem sanse foarte mari", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a adaugat, razand, ca doar cei care candideaza au probleme cu sansele, in timp ce ceilalti, de pe margine, sunt intotdeauna mult mai buni.

"Doar cei care candideaza, saracii, au probleme cu sansele. Ceilalti, de pe margine, totodeauna suntem mult mai buni", a spus premierul.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, alaturi de care Victor Ponta a sustinut o conferinta de presa comuna, dupa sedinta USL de vineri, nu a comentat declaratia lui Iliescu.

Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat, vineri, ca guvernatorul BNR Mugur Isarescu ar fi un candidat "cu foarte multe sanse" la Presedintie si a apreciat ca este "nefiresc" ca presedintele Traian Basescu sa se pronunte intr-un fel sau altul asupra acestui subiect.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, referitor la o posibila candidatura a lui Mugur Isarescu la alegerile prezidentiale, ca este "o gluma", aratand ca este convins ca Isarescu nu vrea sa candideze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.