Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, raspunzand unei intrebari, ca a cerut, ca premier si presedinte al PSD, sa fie si el audiat in dosarul privind referendumul, dar procurorul de caz, Lucian Papici, a spus, potrivit sefului Guvernului, ca il "vrea" doar pe Liviu Dragnea.

Intrebat, sambata, la Brasov, dupa Congresul TSD, daca stia ca reclamatia in dosarul "Frauda la referendum" a fost facuta de un barbat decedat, asa cum a afirmat Liviu Dragnea, Ponta a raspuns ca nu stia, transmite MEDIAFAX.

"Am cerut sa fiu audiat, eventual sa ma inculpe si pe mie domnul procuror, dar a zis ca nu vrea, el pe Dragnea il vrea", a spus Ponta.

El a mentionat ca cererea pentru a fi audiat a facut-o in calitate de premier si de lider al PSD, precizand ca poate pune la dispozitia presei raspunsul primit de la procuror.

"O sa va dau raspunsul de la domnul Papici ca eu nu am nicio legatura, ca pe el il intereseaza Dragnea", a mai spus Ponta.

Citeste si: Dragnea, despre dosarul "Frauda la referendum": A pornit pe baza reclamatiei unui mort


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.