Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, ca atitudinea presedintelui PDL Vasile Blaga si a altor reprezentanti ai opozitiei fata de tema descentralizarii este "penibila", el aratand ca este "caraghios si inutil" ca acestia sa "tipe" ca este ingrozitor ce se intampla azi in Romania.

"Actualul Guvern si actuala majoritate au lasat loc si au invitat la un dialog politic, chiar cu 70%, cu opozitia. Nu e treaba mea, din majoritate, sau a premierului de la putere sa criticam opozitia. Dar nu pot - si o fac pentru prima data - nu pot sa nu remarc faptul ca atitudinea pe care domnul presedinte Blaga sau alti reprezentanti ai opozitiei o au este una penibila. Deci nu se poate, cata vreme vorbim despre descentralizare, fara ca macar sa cunosti exact un proiect, sa incepi sa strigi ca se da Romania baronilor si ca este un esec si asta", a spus Antonescu, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit liberalului, "nu se poate ca in cazurile unor teme importante sa strigi pur si simplu, ca la gazetele pe care tot tu le cumperi".

El a aratat ca, in opinia sa, o "atitudine rationala" din partea opozitiei, daca nu impartaseste punctele de vedere ale USL, ar fi spre binele intregii tari.

"Noi, cu 70%, putem sa nu stam de vorba si sa nu ne intereseze. Ne intereseza pentru ca vorbim de o descentralizare care nu e facuta numai pentru perioada in care noi vom guverna sau vom fi la putere. E greu sa discuti cu cineva care, orice ai propune si oricum ai aborda subiectul, tine sa iasa pe culoar si sa tipe ca este ingrozitor ce se intampla astazi. E caraghios si inutil", a adaugat Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.