Vicepresedintele PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca Guvernul Ponta o tine dintr-un esec in altul, conturandu-se al patrulea, "cel privind exploatarea gazelor de sist", dupa cele de la Oltchim, CFR Marfa si Rosia Montana.

"Dupa esecul privatizarii Oltchim, dupa esecul cu Rosia Montana, iata ca saptamana aceasta am constatat esecul privatizarii CFR Marfa si se contureaza al patrulea esec, cel privind exploatarea gazelor de sist. Observam ca acest Guvern o tine dintr-un esec in altul, ca lipsa lui de curaj este deja de notorietate publica. Esecul Schengen e aproape garantat", a spus Oltean, potrivit MEDIAFAX.

Liderul PDL a spus ca membrii guvernului-alternativa, dar si parlamentarii partidului, urmaresc indeaproape fiecare actiune a Guvernului Ponta in asa fel incat reactiile lor sa fie prompte.

"Noi speram ca aceste esecuri sa inceteze. PDL a facut de multe ori apel la responsabilitatea Guvernului si a premierului Ponta in asa fel incat oamenii acestia sa realizeze ca Romania este la un pas de dezastru, la un pas de prapastie si ca, in felul acesta, sunt in fata unui esec garantat al guvernarii Ponta", a spus Oltean.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.