Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca, la intalnirea pe care a avut-o cu Emil Boc si Elena Udrea, la un restaurant din Capitala, a discutat politica cu fostul premier, de care a ramas "foarte puternic legat".

"Nu trebuie sa intelegeti decat un lucru foarte simplu: eu am ramas foarte puternic legat de Emil Boc, cum sper ca a ramas si el fata de mine. El a venit la Bucuresti, pentru ca pleaca la funeraliile lui Martens. (...) Sigur ca am discutat politica cu Boc", a precizat Traian Basescu, la B1Tv, intrebat in legatura cu fotografia aparuta in presa de la intalnirea pe care presedintele a avut-o cu Emil Boc si Elena Udrea la un restaurant din Capitala, transmite MEDIAFAX.

El a explicat ca fotografia a fost facuta pentru Elena Udrea. "Am vazut poza. Cel care a pozat o vizeaza in primul rand pe Elena Udrea, pentru ea s-a facut poza", a spus Basescu.

El a adaugat ca a discutat mai multe lucruri cu Emil Boc, printre care faptul ca, desi USL hulea activitatea Guvernului Boc, nu a modificat legile importante emise de acesta.

"Mai multe s-au discutat, dar un lucru poate fi facut public. Constatam ca, desi huleau activitatea Guvernului Boc si asumarile de raspundere pe diverse legi, USL nu a modificat nici cele patru coduri, nici legea micii reforme, nici noul cod al muncii cu liberalizarea fortei de munca, nici legea dialogului social, nici legea salarizarii, nici legea pensiilor care acum ii obliga sa indexeze pensiile pentru 2014. Le-au hulit cand au fost in opozitie si acum le mentin ca sfintele moaste. Singura lege la care au umblat si au scos niste lucruri esentiale este legea educatiei", a mai spus Basescu.

Citeste si: Traian Basescu, intalnire cu Emil Boc si Elena Udrea la Golden Blitz


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.