Andrei Zaharescu a fost trecut din postul de purtator de cuvant al Guvernului in cea de consul general la Cape Town (Africa de Sud).

Premierul Victor Ponta a confirmat agentiei MEDIAFAX ca purtatorul de cuvant al Guvernului, Andrei Zaharescu, a fost numit consul general la Cape Town (Africa de Sud) si ca activitatea de comunicare va fi coordonata in perioada urmatoare de catre consilierul sau Mirel Palada.

Mirel Palada, sociolog, este consilier al premierului pe probleme de strategii guvernamentale.

Andrei Zaharescu a fost trecut din postul de purtator de cuvant al Guvernului in cea de consul general la Cape Town (Africa de Sud), au declarat anterior agentiei MEDIAFAX surse oficiale.

Numirea in functie a fost aprobata prin hotarare de guvern in sedinta de vineri.

Contactat de MEDIAFAX, Andrei Zaharescu nu a raspuns pana in prezent intrebarilor legata de aceasta informatie.

Andrei Zaharescu a fost numit purtator de cuvant al Guvernului in luna mai a anului trecut, imediat dupa instalarea Guvernului USL.
Anterior, Zaharescu a lucrat ca prezentator al stirilor din emisiunea "Observator" de la Antena 1, dupa ce anterior lucrase la mai multe posturi de televiziune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.