Fostul ministru al Economiei Varujan Vosganian scrie pe blog ca se bucura de propunerea, votata in unanimitate de biroul PNL, ca Andrei Gerea sa preia portofoliul Economiei.

"Andrei Gerea, iti tinem pumnii! Ma bucur de aceasta propunere, votata in unanimitate de biroul PNL, ca Andrei Gerea sa preia portofoliul Economiei. Andrei Gerea este unul dintre reprezentantii de seama ai noii generatii politice, foarte activ in Parlament si in circumscriptia sa", noteaza Vosganian, potrivit MEDIAFAX.

El mai spune ca Gerea, ca deputat de Arges, a fost unul dintre sustinatorii "cei mai tenace" ai unei solutii integrate pentru combinatul Oltchim.

"Trebuie sa va spun ca Andrei Gerea a fost, ca deputat de Arges (acolo unde e Arpechim), unul dintre sustinatorii cei mai tenace ai unei solutii integrate pentru combinatul Oltchim. Ceea ce ii doresc, acum, cand procedura de privatizare se apropie de sfarsit", a mentionat Vosganian.

Andrei Gerea, lider al grupului parlamentar liberal din Camera Deputatilor, a fost propus de PNL pentru functia de ministru al Economiei, post ramas vacant dupa demisia lui Varujan Vosganian.

Varujan Vosganian si-a anuntat in 7 octombrie demisia din functia de ministru. El a facut acest anunt dupa ce a iesit din cabinetul presedintelui Senatului, Crin Antonescu, unde a avut loc o sedinta a liderilor PNL la care au participat si premierul Victor Ponta si liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. Demisia a fost prezentata la scurt timp dupa votul dat in Senat de respingere a solicitarii procurorului general al Parchetului ICCJ privind inceperea urmaririi penale impotriva lui Vosganian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.