Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, s-a aflat in vizita la Chisinau alaturi de Eugen Tomac, presedintele Partidului Miscarea Populara, el aratand, potrivit unui comunicat remis luni seara, ca au inceput discutiile pentru o foarte stransa colaborare cu aceasta formatiune.

Cei doi lideri politici au avut intalniri cu sustinatorii de peste Prut, cu studenti, jurnalisti si oameni politici, se arata in comunicat, precizandu-se ca "s-au pus astfel bazele unui dialog intre cele doua partide pentru unificarea dreptei romanesti, care sa acomodeze principiul unitatii fortelor politice romanesti de centru-dreapta si proiectele comune".

"Ceea ce vedeti astazi in fata dvs are o semnificatie desprinsa din faptul ca la aceasta intalnire se afla reprezentantii a doua partide, FC si PMP, care de ceva vreme gandesc asupra a ceea ce i-ar putea uni, in incercarea de a face dintr-un plural politic un singular. De mai mult timp avem aceleasi ganduri. Avem un inceput de dialog care va continua si va avea si un sfarsit, care sa acomodeze principiul unitatii fortelor politice romanesti de centru-dreapta si proiectele noastre comune care sunt numeroase. Suprapunerile de program si interes sunt remarcabile. Toti stim ca unirea face puterea si aratam ca suntem perfect constienti de asta. Un inceput de dialog inseamna o continuare de dialog, nu doar o intalnire prieteneasca fara efect", a declarat presedintele FC, citat in comunicat, trasnmite MEDIAFAX.

La randul sau, Tomac a mentionat, potrivit comunicatului, ca dialogul celor doua forte politice urmareste unificarea lor intr-o structura politica care sa sustina un candidat cu cele mai mari sanse la prezidentiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.