Ministerul Mediului va organiza, la 12 decembrie, o licitatie pentru achizitionarea unui sistem informatic care va "asigura premisele necesare pentru cresterea absorbtiei fondurilor europene", valoarea contractului fiind estimata la 167,3 milioane de lei, TVA inclusa (37,6 milioane de euro).

"Scopul contractului care urmeaza sa fie atribuit vizeaza implementarea unei solutii de management integrat al Programului Operational Sectorial Mediu si asigurarea premiselor necesare pentru cresterea absorbtiei fondurilor europene, prin optimizarea proceselor in toate fazele de implementare ale proiectelor", se arata in anuntul de participare publicat pe www.e-licitatie.ro.

Finantat din fonduri europene, contractul va avea o durata de doi ani si presupune achizitionarea de servicii de dezvoltare de software pentru gestionarea proiectelor, de consultanta privind gestionarea proiectelor, de introducere de date si arhivare, precum si pachete software si sisteme informatice, transmite MEDIAFAX.

Garantia de participare la licitatie se ridica la 1,35 milioane de lei.

Ofertele pot fi depuse pana la 25 noiembrie, iar deschiderea documentelor este programata pentru data de 12 decembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.