Prim-vicepresedintele PDL Dorin Florea a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca proiectul propus de vicepremierul Liviu Dragnea privind descentralizarea reprezinta "un esec de proportii" si "cadouri de Craciun" facute presedintilor consiliilor judetene.

"E una din cele mai asteptate masuri, dar din pacate e un esec de proportii, sper sa-l corecteze", a aratat Dorin Florea referindu-se la proiectul lui Liviu Dragnea privind masurile legate de descentralizare, transmite MEDIAFAX.

Dorin Florea a aratat ca, prin masurile propuse, "au fost ignorate toate formele asociative", ca nu s-a tinut cont de parerile primarilor si ca un rezultat va fi inlocuirea functionarilor publici, in timp ce "orasele vor deveni incapabile sa dezvolte proiecte regionale".

"Au fost ignorate toate formele asociative, vocile primarilor nu se regasesc, a iesit o schita care va aduce foarte mult rau si va crea blocaje in Romania. Prin aceste cadouri facute presedintilor consiliilor judetene se incerarca mascarea esecului regionalizarii. Putea sa faca hotarare de guvern, cadou de Craciun, dar nu sa-si bata joc", a mai spus Dorin Florea despre proiectul lui Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.