Victor Ponta, a spus, sambata, la Iasi, la Conferinta Nationala a Organizatiei Femeilor Social Democrate, ca are mai multa incredere in femeile din politica decat in barbati pentru ca acestea "sunt mai apropiate de loialitate si de combaterea ideilor de tradare si oportunism".

"Am mai multa incredere in femeile din politica decat in barbati. Cred ca loialitatea, combaterea ideii de tradare si de oportunism sunt mult mai apropiate de dumneavoastra. Sunt convins ca aici in sala sunt femei care vor ramane suporteri, fane ale lui Ion Iliescu, Adrian Nastase, Mircea Geoana. As vrea ca la un moment dat sa se faca in partid si un grup de doamne care sa fie fane ale mele, dar in noua conducere a partidului am pierdut competitia cu Liviu Dragnea. Nici mustata nu o sa am, asa ca ma multumesc cu locul doi", a spus Victor Ponta la Conferinta Nationala a Organizatiei Femeilor Social Democrate, care are loc la Casa de Cultura a Sindicatelor din Iasi, scrie MEDIAFAX.

El le-a mai spus participantelor la eveniment ca tara trebuie scapata de "buba": "Boc a plecat, Anastase a plecat, Udrea a plecat, mai este un domn care trebuie sa plece".

Ponta a mai afirmat ca obiectivul sau si al PSD este "indreptarea raului din ultimii zece ani".

"Sa nu lasam in fruntea tarii un om cu aceleasi metehne si defecte, sa vindecam toare ranile din ultimele zece ani, sa punem in locul urii toleranta", a adaugat liderul PSD.

In momentul in care acesta a ajuns la Casa Sindicatelor din Iasi, unde are loc Conferinta Nationala a Organizatiei Femeilor Social Democrate, a fost intampinat de cateva persoane care se opun proiectului de la Rosia Montana si care aveau pancarte cu mesajele "Salvati Rosia Montana", "Dragi doamne si domnisoare, Iasiul nu vrea cianurare".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.