Premierul Victor Ponta a declarat ca se bucura ca membrii Consiliului Superior al Magistraturii i-au "reparat" onoarea procurorului DNA Lucian Papici si a intrebat, retoric, daca CSM i-a reparat acestuia onoarea si pentru ca presedintele Traian Basescu "l-a numit pe acesta santajist", in 2011.

"Ma bucur ca CSM i-a reparat onoarea lui Papici, sunt convins ca i-a reparat-o si pentru cand Basescu, in decembrie 2011, spunea ca procurorul Papici e un santajist. Cred ca i-a reparat si onoarea asta, nu ? Sau nu, Basescu are voie sa spuna ca Papici e un santajist", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

La remarca presei ca pentru aceasta declaratie nu a fost depusa o plangere, Ponta a raspuns ca, atunci, "o sa facem noi procedura, sa-i repare onoarea de santajist, cum l-a numit Traian Basescu".

Intrebat de jurnalisti daca astfel de consideratii ale Inspectiei Judiciare pot afecta raportul MCV, Ponta a raspuns: "Haideti sa mai traim si pentru Romania!".

Citeste si: CSM apara reputatia procurorului Lucian Papici in cazul afirmatiilor lui Ponta


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.