Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca orice om care priveste la modul in care se desfasoara procesul de privatizare a CFR Marfa poate considera ca mai devreme sau mai tarziu acesta va face obiectul unei anchete.

Presedintele a facut aceasta declaratie in contextul in care respingea acuzatiile ca anumite dosare ar fi "politice" sau facute de "procurori basisti".

"Nu exista procuror sau judecator care sa poata spune ca in cei 9 ani de mandat a avut o discutie cu mine pe vreun dosar. Singurul dosar pe care l-am urmarit in instanta a fost de terorism", a sustinut Basescu, potrivit MEDIAFAX.

El a subliniat ca acuzatiile ca sunt "dosare facute de procurori basisti" sau "la comanda lui Basescu" sunt "niste minciuni".

Seful statului a spus ca ii atentioneaza pe cei care conduc procesul de privatizare a CFR Marfa, pentru ca la un moment dat sa nu spuna ca "i-a luat DNA" la comanda lui Basescu.

"Baieti, daca o sa va ia (DNA - n.r.), o va face pe ce ati facut pana acum in procesul de privatizare a CFR Marfa", a continuat Traian Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.