Presedintele PC, Daniel Constantin, apreciaza ca s-a ajuns "intr-o situatie incredibila", ca anumiti parteneri din USL "sa stea la panda, sa atace pentru a capitaliza politic pe seama declaratiilor celuilalt", el opinand ca este nevoie, "de urgenta", de o reuniune a USL.

"Trebuie sa recunosc ca am ajuns intr-o situatie incredibila, ca anumiti parteneri din USL, alianta fondata pe incredere, sa ajunga sa stea la panda, sa atace pentru a capitaliza politic pe seama declaratiilor celuilalt", se arata intr-o declaratie a lui Daniel Constantin, remisa vineri MEDIAFAX.

Potrivit liderului PC, "acest comportament, indicat de unele declaratii si din cursul zilei de astazi, este inacceptabil si nu face decat sa distruga increderea in USL si in capacitatea acestei coalitii de a oferi raspunsuri la problemele reale ale cetatenilor".

"Cred ca este nevoie, de urgenta, de o reuniune a USL!", a conchis Constantin.

Citeste si: Antonescu: Este inacceptabil ce a facut Ponta! Sper ca a fost o greseala


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.