Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat, vineri, ca atacul lui Crin Antonescu la adresa premierului Victor Ponta este unul incorect, el aratand ca presedintele PNL trebuie sa spuna daca PSD si PNL mai merg impreuna sau daca liberalul si-a facut "alte calcule".

"Pozitionarea e total neserioasa si suntem dezamagiti de faptul ca domnul Crin Antonescu nu realizeaza importanta constructiei numita USL. Si-au pus foarte multi speranta in noi, avem foarte multe obiective mai importante de dus la indeplinire decat lupta cu Traian Basescu", a declarat Ivan, pentru MEDIAFAX.

El a aratat ca astfel de declaratii, precum cele facute vineri de Antonescu, pun USL intr-o situatie foarte sensibila si dificila.

"In primul rand, aceste declaratii nu sunt corecte. Domnul Crin Antonescu stie foarte bine ca nimeni din PSD - suntem parteneri de drum de atata timp - nu a incercat vreodata sa politizeze Justitia. Dimpotriva, scoaterea Justitiei din ghearele lui Traian Bsaescu a fost o lupta pe care am dus-o impreuna, si noi si liberalii si conservatorii. USL a avut si are in continuare un astfel de obiectiv", a spus Ivan.

El a aratat ca atacul lui Antonescu la adresa lui Ponta este total incorect.

"Domnul Crin Antonescu, dincolo de supararile pe care si le cauta vad ca periodic odata la o saptamana, la doua sptamani ca sa atace PSD trebuie sa-si lamureasca pana la urma ce vrea sa faca in continuare. Mai mergem pe acelasi drum, e important sa raspundem asteptarilor celor care ne-au votat sau e mai important sa se pozitioneze ba impotriva Rosiei Montane, ba impotriva lui Victor Ponta", a precizat Ivan.

El a aratat ca aceasta "cautare disperata" de voturi il face pe Crin Antonescu sa greseasca fundamental.

"Pana la urma Crin Antonescu trebuie sa raspunda la o intrebare foarte simpla: mai mergem impreuna sau si-a facut alte calcule?", a conchis Ivan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.