Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca el nu-si va lua permis de conducere, deoarece se considera "prea batran" pentru a conduce masini, dar a precizat ca nu mai este necesara "indulcirea" sanctiunilor din proiectul promovat de ministrul de Interne.

Antonescu a fost intrebat daca el isi va lua permis de conducere pe prevederile noului Cod rutier.

"Eu nu-mi mai iau permis de conducere, dar nu din cauza domnului Stroe si a domnului Ponta, cu Codul lor rutier, ci din cauza varstei. Ma consider batran pentru chestia asta, pentru condus masini", a declarat Antonescu, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca a avut intotdeauna alaturi de el prieteni, colegi, aliati "mari conducatori auto, de la domnul Tariceanu la domnul Ponta".

Intrebat care este urgenta in promovarea modificarilor la Codul rutier, Antonescu a raspuns ca a fost invocata cresterea numarului de accidente rutiere.

De asemenea, liderul PNL a precizat ca in cazul reducerii amenzilor din proiectul de Cod rutier acest lucru a fost operat.

"Le-a indulcit o data cand i-am cerut, acum cat o sa-i cer sa le indulceasca, dupa aia facem diabet. Am spus ca totusi sustin ideea inaspririi Codului rutier pe anumite categorii de incalcari", a precizat Antonescu, mentionand ca au avut loc discutii cu parlamentarii PSD si PNL.

In privinta promovarii proiectului prin Ordonanta de Urgenta, Antonescu a afirmat ca procedura de adoptare a proiectului tine de decizia Guvernului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.