Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marti, ca "inca" asteapta sa aiba, zilelea acestea, o intalnire cu "colegii din PNL" care se ocupa de administratie publica, el aratand ca procesul legislativ de descentralizare si regionalizare nu mai poate fi intarziat foarte mult.

"Nu dau eu ultimatum. Astept in mod firesc sa avem o intalnire cu colegii din PNL care se ocupa de administratie publica. Am avut o discutie inclusiv pe amendamente la cateva legi in domeniul administratiei publice. Astept zilele astea sa se intample ceva. Inca astept, pentru ca este un proces legislativ care nu mai poate fi intarziat foarte mult", a spus Dragnea, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca, daca Romania va reusi in 2013 sa finalizeze proiectul de lege privind descentralizarea si regionalizarea, atunci va intra in noul exercitiu financiar 2014-2020 ca o tara asezata modern si eficient.

"Daca nu intram in acest an cu aceste doua legi, anul viitor este putin probabil sa mai speram ca o sa mai adoptam asemenea legi, cand o sa avem doua scrutine electorale. Asta inseamna ca mai pierdem sapte ani de zile. Eu imi fac datoria sa spun lucrul acesta. Cine blocheaza, cine franeaza sa inteleaga ce efecte negative produce Romaniei", a subliniat Dragnea.

El a admis ca duminica seara a avut loc o intalnire a USL, dar a aratat ca aceasta a fost informala si a evitat sa mentioneze daca a primit vreun raspuns de la liberali in acea intrevedere.

"Am discutat. Stiti cum e cu asta, cu raspunsul? Nu vreau sa mai comentez ce raspuns am primit sau nu. Fiind o intalnire neoficiala sau informala, nu cred ca e cazul sa discutam acum despre ce am vorbit duminica seara", a spus Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.