Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Satu Mare, ca subscrie la ideea liderului PSD Liviu Dragnea ca sunt destule lucruri de clarificat in interiorul USL pentru a putea merge mai departe.

"Subscriu la ideea ca sunt destule lucruri de clarificat in interiorul Uniunii pentru ca sa putem merge mai departe asa cum ne-am angajat in fata cetatenilor Romaniei care ne-au dat votul", a declarat Antonescu, potrivit MEDIAFAX.

El a mentionat ca subiectul legat de legile electorale nu este cuprins in programul de guvernare, dar a existat o intelegere la nivelul USL pentru o discutie "despre pachetul de legi electorale".

Presedintele PNL a afirmat ca, de regula, initiativele majore trebuie discutate in conducerea partidului, motiv pentru care subiectul initiativei propuse de parlamentarii PNL a fost ridicat in sedinta BPN de saptamana trecuta.

Antonescu a mai spus ca sunt trei acte politice majore care au facut si fac efecte "neplacute" si in cazul carora nu a existat consultare la nivelul USL. Antonescu a precizat ca nu vrea sa le nominalizeze public, ci ii va transmite vicepremierului Liviu Dragnea personal.

"Eu stiu vreo trei acte politice majore, mai importante, si cu efecte imediate decat legea pentru alegerile peste trei ani, care s-au luat fara consultare in USL si care fac efecte, si e neplacut. Am sa i le amintesc domnului Dragnea, n-am sa le spun aici. Cred ca trebuie intr-adevar mult calm si cred ca trebuie sa asezam niste lucruri, sa le punem la punct. Nu are a face vreo lege electorala cu guvernarea, programul de guvernare e clar, programul de guvernare e public si Guvernul nostru pe care il sustinem incearca in fiecare zi (...) sa-l puna in aplicare", a declarat Antonescu.

Liderul PNL a facut aceasta declaratie raspunzand unei intrebari referitoare la declaratiile lui Liviu Dragnea despre initiativa parlamentarilor PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.