Premierul Victor Ponta a declarat ca a avut o discutie cu ministrul delegat pentru IMM, Maria Grapini, dupa ultimele declaratii ale acesteia legate de Guvern, si a precizat ca nu are "o problema" cu aceasta, dar ca trebuie sa se obisnuiasca mai mult cu pozitia de ministru cand vorbeste cu presa.

"Am avut o discutie cu doamna Grapini. Nu am o problema, dimpotriva, eu apreciez eforturile pe care le face doamna Grapini. Cred ca trebuie sa se obisnuiasca mai mult cu pozitia de ministru, ca nu mai e, asa, un producator de textile care vorbeste cu presa. Cand vorbeste cu presa ca ministru, orice greseala, orice echivoc de abia astepta sa ti-o scoata din context", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Premierul a adaugat ca Grapini este afectata de criticile primite din partea unor parlamentari pentru proiectul privind impozitul forfetar, precizand ca el apreciaza activitatea acesteia.

Citeste si: Grapini: Demisionez daca premierul mi-o va cere, imi asum afirmatiile


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.