Presedintele Traian Basescu a spus, vineri, ca "poti face spectacol" cu mineri la Rosia Montana, dar nu si pe santierul gazoductului Iasi-Ungheni, si ca ii pare rau ca "Ponta si Leanca au fost la un spectacol public", referindu-se la prezenta acestora la ceremonia de inaugurare a gazoductului.

Presedintele a facut aceste declaratii pe santierul gazoductului din localitatea ieseana Rediu, unde a spus ca "poti face spectacol" cu mineri la Rosia Montana, dar nu si pe santierul gazoductului Iasi-Ungheni: "Poti sa faci spectacol de sunet si lumini la Rosia Montana, sa bagi niste mineri in galerie si sa-i scoti".

El a mai spus ca ii pare rau ca Victor Ponta si Iurie Leanca au luat parte la un spectacol public atunci cand au participat la inaugurarea lucrarilor gazoductului.

"Imi para rau ca Ponta si Leanca au fost la un spectacol public, dar eu promit ca acest gazoduct il vom face", a adaugat Traian Basescu.

Traian Basescu a inspectat, vineri, santierul gazoductului din localitatea ieseana Rediu, unde nu era niciun muncitor, ci doar un paznic, iar cu putin timp inainte de sosirea presedintelui in zona ajunsese si seful de santier, reprezentant al Transgaz.

Citeste si: Basescu: Gazoductul Iasi-Ungheni nu va fi gata in decembrie. Aici nu avem voie sa mintim


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.