Premierul Victor Ponta prezinta marti, in fata Camerelor reunite ale Parlamentului, principalele elemente ale noului acord cu Comisia Europeana, Fondul Monetar International si Banca Mondiala.

Potrivit primului-ministru, proiectul final de scrisoare de intentie a fost trimis la Fondul Monetar International pe 12 septembrie.

Premierul a fost intrerupt de Mihail Neamtu care striga "Ponta tradatorul, salvati tricolorul". Fondatorul partidului Noua Republica a pus un saculet cu banuti pe pupitru in fata premierului reprezentand "cei 30 de arginti cu care Iuda l-a vandut pe Iisus".


"Am intrat in parlament in caltiate de cetatean",
a declarat Neamtu jurnalistilor adunati care au vrut sa-i puna intrebari. Gestul sau reprezinta un nou protest pentru salvarea Rosiei Montane.

Neamtu a precizat jurnalistilor ca Victor Ponta si Dan Sova s-au comportat precum "agenti de relatii publice pentru Rosia Montana Gold Corporation".

"Eu totusi va rog sa returnati banii domnului Neamtu, poate are nevoie pentru constituirea noului partid. Domnia sa a spus ca din lipsa de bani nu a fost ales in partid, si nu din lipsa de voturi, si nu as vrea sa fie lipsit de resursele necesare", a declarat Victor Ponta, continuandu-si apoi discursul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.