Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a fost intrebat, marti, daca exista o problema in USL, el raspunzand: "Nu. N-am auzit. O sa discutam la grup", precizand si ca "daca vrei sa ai o echipa care sa functioneze si sa lupte pentru tine, trebuie sa fii ponderat" cu mesajele date.

Intrebat daca exista vreo problema in interiorul USL, Zgonea a raspuns: "Nu. N-am auzit. O sa discutam la grup. Primul grup care va fi acum va fi cel al PSD".

Zgonea a infirmat faptul ca ar fi spus ca "furnicile PSD" nu mai vor sa-l sustina pe Crin Antonescu.

"N-am spus ca nu vor sa-l sustina. Am spus ca este bine ca astfel de lucruri sa nu se intample la televizor. Si noi asa am actionat pana acum, noi social-democratii. Daca vrei sa ai o echipa care sa functioneze si sa lupte pentru tine, trebuie sa fii foarte ponderat in astfel de mesaje, in special pentru ca media le preia si le transmite, iar pentru baza electoratului care nu participa la reuniuni... Nu exista nicio problema in acest moment in interiorul partidului", a mai spus Zgonea, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, intr-un interviu pentru "Gandul", ca Victor Ponta ar trebui sa se hotarasca daca ii mai sustine candidatura la prezidentiale, liberalul precizand si ca, daca USL se rupe, Ponta ar trebui sa demisioneze din functia de premier.

Liderul PSD, premierul Ponta a declarat, dupa intalnirea de la Guvern cu parlamentarii PSD, ca USL nu se rupe si ca va avea, saptamana viitoare, o intalnire cu liderii PSD din teritoriu, in cadrul sedintei Biroului Permanent National, adaugand ca nu a "apucat" in ultimele ore sa discute cu Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.