Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, face un apel la liberali sa nu faca rau aliantei prin declaratii publice si atrage atentia ca nu trebuie pus in pericol proiectul USL.

"Suntem sincer ingrijorati de o serie de atacuri din partea colegilor de alianta care par sa escaladeze. Prin unele pozitii din ultima perioada, se dau semnale gresite electoratului si se poate pune in pericol unitatea USL, pentru care am luptat, cu totii, atat de mult timp. Proiectul USL este prea important, iar oamenii si-au pus prea multa speranta in el pentru a fi amenintat in vreun fel. De aceea, facem un apel la colegii liberali din alianta sa nu faca rau USL prin declaratii publice", declara Ivan, intr-un comunicat al PSD remis, marti, agentiei MEDIAFAX.

Catalin Ivan sustine ca "premierul nu a raspuns public la atacuri si e bine ca nu raspunde", pentru ca nu trebuie ca USL sa uite obiectivul de a fi "altfel decat celelalte coalitii de pana acum".

"Ofensiva recenta din partea unor colegi din PNL da impresia ca partenerii nostri nu mai vor continuarea acestui proiect. Sunt convins ca nu este cazul. Trebuie sa dovedim in continuare ca putem fi uniti, ca angajamentul pe termen lung si promisiunea noastra in fata oamenilor sunt mult mai importante decat orice alte nemultumiri, care pot fi reglate oricand in interiorul USL", mai sustine purtatorul de cuvant al PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.