Deputatul PDL Elena Udrea sustine ca premierul Victor Ponta "ii este frica" de ceea ce scrie ea pe Facebook, Udrea afirmand ca premierul a transformat-o in "personajul obsesiv al prestatiei lui publice" si ca nu are de unde sa stie "daca nu si a celei private".

Elena Udrea sustine, din nou, ca ea ar fi mai buna decat Victor Ponta in functia de prim-ministru.

"Lui Ponta ii este frica de Facebook-ul meu! Deci, orice i-ar spune strategii comunicarii lui Victor Ponta, el pur si simplu nu se poate abtine. Ei, aceasta este o slabiciune. Si inca una mare a mai ales pentru un politician, aflat chiar si intamplator cum este cazul de fata, intr-o functie atat de inalta precum cea de prim-ministru", scrie Udrea pe pagina sa de Facebook, transmite MEDIAFAX.

"Dupa ce a scapat boii la intoarcerea intempestiva din vacanta de la Miami si m-a transformat in personajul obsesiv al prestatiei lui publice, nu am de unde sa stiu daca nu si a celei private, domnul Ponta recidiveaza si din nou vorbeste de mine in gura mare la televizor. In situatia grea in care se afla din cauza proastei gestionari a subiectului proiectului Rosia Montana, mai ca l-am inteles ca l-au lasat iar nervii si am ezitat sa ii dau replica pe care o merita", continua Elena Udrea.

Ea mentioneaza ca vrea sa semnaleze faptul ca lui Victor Ponta "ii este frica" de Facebook-ul ei.

"Deci, zice el la televiziunea pe care o are ca «Udrea scrie pe Facebook in timp ce el munceste». Las deoparte faptul ca si el scrie pe Facebook, pentru ca, evident, ce il doare este ca, de pe Facebook, criticile intemeiate si argumentate pe care i le aduc ajung la urechile oamenilor. Iar Victor Ponta nu suporta decat odele", mai scrie Udrea.

Elena Udrea isi exprima convingerea ca Ponta intelege ca el este prim-ministru, si nu ea.

"Eu pot scrie pe Facebook, pot merge in vacanta, eventual la Miami, pentru ca nu eu guvernez. Eu sunt un simplu deputat de opozitie. El ar trebui sa guverneze! Ca nu este in stare, a devenit evident pentru toata lumea. Sa isi dea demisia si, in mod sigur, eu sau oricine altcineva vom fi mai buni decat el in aceasta functie. Avand in vedere declaratia pe care a facut-o la adresa mea, cu inconstienta si tafna care ii sunt caracteristice altfel, ii cer lui Ponta sa prezinte dovezi cu ce am devalizat eu. Daca nu o va face - si nu o va face, pentru ca nu exista nimic din ce sugereaza el -, atunci sa-si dea demisia pentru ca Romania n-are nevoie de un Prim-ministru care pare angajat la RadioSant", continua Udrea.

Citeste si:
Victor Ponta, reproș pentru protestatarii de mediu: „Nu s-au mai...
Victor Ponta, reproș pentru...

"Ce ar fi sa spun si eu ca Ponta a luat bani ca sa treaca proiectul Rosia Montana?", incheie deputatul PDL.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la B1 TV, ca Ludovic Orban, care i-a cerut demisia, are de fapt un conflict cu Crin Antonescu, liderul PSD afirmand ca fostul ministru PNL al Transporturilor este "in grup cu Elena Udrea", acestia "dand jos Guverne de pe litoral sau de pe la cumetrii".

Ponta a spus ca Orban are, de fapt, o problema cu Crin Antonescu, presedintele PNL. "Da in mine ca sa mai dea in el", a adaugat Ponta.

Potrivit premierului, Orban este "in grup" cu Elena Udrea, "prieteni ai lui Nelu Iordache".

Ponta a spus ca Elena Udrea si Ludovic Orban "dau jos Guverne" pe Facebook, de pe litoral.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.