Ministrul Dan Sova ii solicita presedintelui Traian Basescu sa faca publice rapoartele SRI in legatura cu Rosia Montana si cu el din ultimele sase luni, daca acestea exista, urmare a acuzatiilor sefului statului la adresa sa.
"Domnul Traian Basescu a facut ieri (luni - n.r.) o afirmatie simpla in legatura cu mine, spunand ca eu am luat o lege de la RMGC si am pus-o pe masa Guvernului, si anume ca eu, in loc sa fi facut treaba de ministru, am luat o lege de la Rosia Montana, adica facuta de un agent privat, si am pus-o pe masa Guvernului si am zis ca legea e facuta de mine. Daca e asa, inseamna ca eu, in loc sa lucrez pentru interesele statului roman, am lucrat pentru interesele unei companii private, ceea ce este o chestiune foarte grava, si cum este o acuzatie foarte grava, i-am cerut presedintelui Basescu sa faca publice rapoartele SRI in legatura cu Rosia Montana si cu mine, daca le are, pe ultimele sase luni", a declarat Dan Sova marti pentru MEDIAFAX.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca RMGC ia dat ministrului Dan Sova proiectul de lege aflat acum in Parlament, iar acesta, "profund incompetent", i l-a dat sefului sau, Victor Ponta, iar acesta, bucuros de faptul ca poate scapa de responsabilitate, l-a trimis la Parlament.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.