Premierul Victor Ponta a confirmat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca va fi adoptata forma finala a scrisorii de intentie pentru acordul preventiv cu FMI, urmand ca documentul sa fie trimis joi board-ului Fondului, dupa aprobarea presedintelui Traian Basescu.

[UPDATE]

Guvernul a aprobat, miercuri, forma finala a scrisorii de intentie catre FMI si a trimis-o presedintelui Traian Basescu pentru aprobare, astfel incat joi sa fie trimisa board-ului Fondului, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.



Seful Executivului a precizat totodata ca a solicitat Parlamentului ca marti, 17 septembrie, la ora 17.00, sa prezinte in plenul celor doua Camere ale legislativului cele mai importante prevederi ale noului acord.

Surse guvernamentale declarau in cursul diminetii ca Guvernul va aproba in sedinta de miercuri scrisoarea de intentie pentru acordul preventiv cu FMI, urmand ca documentul sa fie trimis la Washington in vederea aprobarii in board-ul institutiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.