Fostul premier Adrian Nastase a declarat luni dimineata, in fata sediului ICCJ, ca problema cainilor maidanezi reprezinta o rusine pentru tara, scrie romanialibera.ro.

"Cred ca este o rusine faptul ca inca aceasta problema nu este inca rezolvata la nivelul intregii tari. S-a ajuns la momentul in care multi cer solutii mai radicale. Aceste lucruri trebuie discutate cu calm, dar este clar ca nu mai pot continua in acest fel", a declarat Nastase.

El a precizat ca situatia cainilor comunitari trebuie rezolvata la nivel national, cetatenii avand nevoie de o ambianta pasnica pe strada.

„Proiectul de lege care se afla in Parlament este extrem de important si ar trebui sa ofere o solutie pentru toata tara. Nu poti sa rezolvi aceasta problema doar in Bucuresti pentru ca oamenii din zone adiacente ar veni cu portbagaje pline cu caini capturati in alte locuri si i-ar arunca in Bucuresti, cum s-a mai intamplat si inainte.De aceea cred in nevoia unei reglementari generale, bazata pe un ansamblu de masuri care sa nu vina intr-o formula de razbunare, ci intr-un care sa tina seama de interesul celor care merg pe strada si au nevoie de o ambianta pasnica, nu ostila”, a conchis Adrian Nastase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.